Telefoonnummer

06-42 62 73 76

Email

info@bodyenback.nl

Adres

Molenstraat 4, de Wijk

Even tijd voor jezelf. Ontspannen in een sfeervolle omgeving, met alle aandacht voor jou. Klinkt heerlijk toch?

Bij Body & Back de Wijk krijg je de aandacht die je verdient. Of je nu komt voor een ontspannende massage, een intensieve huidbehandeling of voor het aanbrengen van permanente make-up. Met behulp van de beste producten en technieken bezorg ik jou het ultieme wellness gevoel.

Ik ben Alena van Braam. Zorgen voor mensen vind ik het mooiste wat er is. Dankzij mijn jarenlange ervaring als verpleegkundige weet ik hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. Om je huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Maar ook hoe belangrijk ontspanning is voor je lichaam én geest. In mijn eigen wellness- en beautysalon help ik je deskundig, professioneel en met aandacht voor jou. Gun jezelf dat momentje van rust en maak snel een afspraak!