Telefoonnummer

06-42 62 73 76

Email

info@bodyenback.nl

Adres

Molenstraat 4, de Wijk

Handen wassen, handen ontsmetten. We doen al heel lang niet anders. En dit zorgt voor droge, ruwe en schrale handen. Dan is een heerlijke paraffine behandeling precies wat je nodig hebt. Ook als je snel winterhanden of kloven heeft. De paraffine is een zeer verzorgende en verzachtende behandeling. Je ziet en voelt het direct aan je handen. Na de behandeling zijn je handen en nagelriemen namelijk gehydrateerd en gevoed en voelen zijdezacht aan.

Wat doet Paraffine?

Een paraffine behandeling sluit de huid helemaal af, waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en kan de crème nog beter worden opgenomen.

De behandeling

Ik begin met het reinigen van je handen. Daarna verwijder ik alle dode huidcellen met een bodypeeling. Door de peeling kunnen de werkstoffen van de crème beter worden opgenomen in de huid. Je handen worden vervolgens heerlijk gemasseerd met een herstellende crème. Daarna worden je handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. Zo vormt zich een laagje paraffine op je handen. 

Vervolgens worden je handen afgedekt met plastic en een badstoffen doek. Zo blijft de warmte behouden. Dit stimuleert de doorbloeding nog beter, maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen. Nadat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen je handen weer zijdezacht aan.

Na de behandeling

Ik raad je aan om na de paraffinebehandeling je handen thuis ook goed te verzorgen met een speciale crème. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden. Vergeet ook zeker de nagelriemolie niet. Als je dit thuis blijft gebruiken, dan blijven je handen nog langer zacht aanvoelen. Hoe vaak je de paraffinebehandeling wilt doen, bepaal je zelf. Maar hoe vaker, hoe beter!