Telefoonnummer

06-42 62 73 76

Email

info@bodyenback.nl

Adres

Molenstraat 4, de Wijk

Alena van Braam

Innerlijke en uiterlijke verzorging staan bij mij hoog in het vaandel. In de twintig jaar dat ik al werk als verpleegkundige zie ik nog steeds dagelijks hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. Van binnen én van buiten. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit. Het geeft je meer zelfvertrouwen en energie. 

Mijn eigen wellness- en beautysalon aan huis was altijd al een grote wens van mij. In een rustgevende omgeving mensen in de watten leggen en uitgebreid de tijd nemen voor een behandeling. Mensen nog mooier maken dan ze al zijn en met een goed en uitgerust gevoel de salon uit laten lopen. Ik ben er ontzettend trots op dat deze wens nu werkelijkheid is geworden met mijn wellness- en beautysalon aan huis. 

Om jou de beste behandeling en verzorging te bieden, heb ik mij verdiept in diverse behandelmethodes. Ook heb ik meerdere opleidingen en trainingen gevolgd. Bij de Massage Academie in Apeldoorn heb ik diverse massage opleidingen gevolgd. Bij de Filler Clinic in Helmond heb ik de opleiding Plexr en Permanente Make-Up afgerond. Dankzij mijn verpleegkundige achtergrond ben je verzekerd van een deskundige en professionele werkwijze. Jouw Body & Back zijn bij mij in goede handen!