Telefoonnummer

06-42 62 73 76

Email

info@bodyenback.nl

Adres

Molenstraat 4, de Wijk

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaii. Deze massage wordt daar al eeuwen uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Het wordt ook wel de ‘liefdevolle handen massage’ genoemd. Tijdens de Lomi Lomi massage wissel ik onafgebroken lange strijkingen af met traditionele methodes. Hiermee herstel je de interne balans en harmonie in het lichaam. Zoek je totale ontspanning? Dan zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust.

Wat kun je verwachten van een Lomi Lomi massage?

Een Lomi Lomi massage is spiritueel georiënteerd. Dit is anders dan bij een gewone massage. Op een langzame en kalme manier zal ik onafgebroken jouw hele lichaam kneden en masseren door middel
van lange strijkingen met een afwisselende intensiteit. Ik masseer onder andere je vingers, duimen, handpalmen, armen en ellebogen.

Herinneringen en emoties zijn namelijk opgeslagen in iedere lichaamscel. Door deze volledige massage kan het lichaam alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

Voor lichaam en geest

Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld,
stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.

Voor aanvang van uw (eerste) massage behandeling, is het van belang dat u dit intakeformulier invult om u de juiste behandeling te kunnen geven.